Ocupații - coduri COR

Alți specialiști în domeniul juridic, social și cultural  > Alți specialiști în domeniul artistic, cultural și culinar  > Bucătari șefi >
Inspector calitate producție culinară
343405
Această ocupație din COR, codul 343405, se referă la Inspectorul calității producției culinare. Acesta are rolul de a monitoriza calitatea produselor culinare și a ingredientelor folosite în producția lor. Inspectorul calității producției culinare verifică respectarea standardelor de igienă, a normelor de producție și a procedurilor de securitate alimentară. De asemenea, el poate efectua teste de laborator și poate evalua calitatea produselor culinare. Acesta poate oferi și recomandări pentru îmbunătățirea produselor culinare, precum și asigurarea conformității cu standardele de calitate și legislația în vigoare. Inspectorul calității producției culinare poate fi implicat și în activități de formare a personalului angajat.
cod CORdenumire ocupație
Membri ai corpului legislativ, ai executivului, înalți conducători ai administrației publice, conducători și funcționari superiori
Specialiști în diverse domenii de activitate
Tehnicieni și alți specialiști din domeniul tehnicTehnicienii și alți specialiști din domeniul tehnic îndeplinesc, de obicei, sarcinile tehnice și cele similare legate de activitatea de cercetare și de aplicarea conceptelor științifice sau artistice și a metodelor operaționale, precum și de reglementările guvernamentale sau de afaceri.
Specialiști asimilați în știință și inginerie
Tehnicieni și asimilați în domeniul sănătății
Specialiști în servicii administrative și asimilați
Alți specialiști în domeniul juridic, social și cultural Alți specialiști în domeniul juridic, social, cultural îndeplinesc sarcini tehnice legate de aplicarea practică a cunoștințelor referitoare la serviciile juridice, asistență socială, cultură, prepararea produselor alimentare, sport și religie.
Alți specialiști în domeniul juridic și social
Lucrători în domeniul sportului și al pregătirii fizice
Alți specialiști în domeniul artistic, cultural și culinar Alți specialiști din domeniul artistic, cultural și culinar combină aptitudinile creative și cunoștințele tehnice și culturale în activitatea de preluare și prelucrare a fotografiilor; proiectarea și executarea decorurilor pentru teatru, vitrine (afișaje) de magazin și interioare de locuințe; pregătirea obiectelor pentru prezentare; întreținerea colecțiilor din biblioteci și din galerii, a înregistrărilor și sistemelor de catalogare; crearea de meniuri, prepararea și prezentarea produselor alimentare; acordă sprijin pentru producțiile de teatru, film și televiziune, precum și în alte domenii artistice și culturale.
Fotografi
Designeri de interior și decoratori
Tehnicieni în domeniul artei (expoziții, muzee și biblioteci)
Bucătari șefiBucătarii șefi concep meniuri, creează feluri de mâncare și supraveghează planificarea, organizarea, pregătirea și gătirea felurilor de mâncare în cadrul hotelurilor, restaurantelor și al altor locuri unde se servește masa, la bordul navelor, trenurilor de pasageri și în gospodăriile private.
șef de sală restaurant
barman - șef
bucătar - șef
cofetar - șef
inspector calitate producție culinară
Alți specialiști asimilați din domeniul artistic și cultural
Tehnicieni în informatică și comunicații
Funcționari administrativi
Lucrători în domeniul serviciilor
Lucrători calificați în agricultură, silvicultură și pescuit
Muncitori calificați și asimilați
Operatori la instalații și mașini; asamblori de mașini și echipamente
Muncitori necalificați

Categorii de date