Ocupații - coduri COR

Lucrători în domeniul serviciilor personale > Bucătari > Bucătari >
Bucătar
512001
Codul COR "512001" se referă la ocupația de bucătar. Aceasta implică pregătirea și prepararea mâncărurilor și băuturilor în restaurante, cantine și alte tipuri de unități de alimentație publică. Bucătarul poate fi responsabil pentru alegerea ingredientelor, pregătirea mâncărurilor, asamblarea și prezentarea produselor finite. De asemenea, poate fi responsabil pentru aplicarea regulilor de igienă și siguranță alimentară. Bucătarul poate lucra în echipă cu alte persoane și poate avea responsabilități manageriale, cum ar fi gestionarea stocurilor și a bugetului de alimente.
cod CORdenumire ocupație
Membri ai corpului legislativ, ai executivului, înalți conducători ai administrației publice, conducători și funcționari superiori
Specialiști în diverse domenii de activitate
Tehnicieni și alți specialiști din domeniul tehnic
Funcționari administrativi
Lucrători în domeniul serviciilorLucrătorii în domeniul serviciilor furnizează servicii personale și de protecție legate de călătorii, gospodării, furnizarea de alimente, îngrijire personală sau protecție împotriva incendiilor și actelor de delincvență, prezintă și vând bunuri cu ridicata sau cu amănuntul în magazine sau unități similare, precum și la tarabe și în piețe.
Lucrători în domeniul serviciilor personaleLucrătorii în servicii personale furnizează servicii personale legate de călătorii, gospodărie, furnizarea de alimente, îngrijirea personală și a copiilor.
Însoțitori de zbor, conductori și ghizi
BucătariBucătarii planifică, organizează, prepară și gătesc mâncarea în hoteluri, restaurante și alte locuri unde se poate mânca, la bordul navelor, în trenurile de călători și în gospodăriile private.
BucătariBucătarii planifică, organizează, prepară și gătesc mâncarea în hoteluri, restaurante și alte locuri unde se poate mânca, la bordul navelor, în trenurile de călători și în gospodăriile private.
bucătar
pizzar
bucătar specialist/ vegetarian/ dietetician
maestru în arta culinară
Chelneri și barmani
Coafori, cosmeticieni și asimilați
Supraveghetori clădiri și gospodării
Alți lucrători în domeniul serviciilor personale
Lucrători în domeniul vânzărilor
Personal de îngrijire
Lucrători în servicii de protecție
Lucrători calificați în agricultură, silvicultură și pescuit
Muncitori calificați și asimilați
Operatori la instalații și mașini; asamblori de mașini și echipamente
Muncitori necalificați

Categorii de date